Hudvård

Exuviance  - används av dermatologer, hudterapeuter och plastikkirurger över hela världen.
Produkterna fördröjer uppkomsten av rynkor samt motverkar bland annat acne, oren hy, pigmentfläckar och atopiska eksem. Används naturligtvis även för att bibehålla en redan frisk och sund hy.

Hudanalys 15 min 220:-
En personlig hudanalys innnebär rådgivning av en auktoriserad hudterapeut som hjälper dig att välja ut de produkter som passar dig bäst., vid köp av minst tre rekommenderade produkter ingår hudanalysen. Hudanalys ingår alltid i en ansiktsbehandling.

Exuviance Basic 45 min 525:-
Snabb uppfräschning med återfuktning som ger fin lyster.
En avslappnande ebehandling utan AHA-peeling. Passar alla hudtyper. 
Ingår: Rengöring ansikts. och halsmassage, mask, dagkräm, vårdande foundation.

Exuviance Classic 60 min 650:-
Rengörande och stimulerande behandling som återfuktar och skyddar huden.
En rengörande och cellförnyande behandlnig med AHA-peeling och stimulerande massage. I denna behandlnig arbetar hudterapeutern med att  exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomster av vina linjer och oregelunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter.
Ingår: Rengöring, AHA peeling, portömning, ansikts och halsmassage, mask, serum, dagkräm och vårdande foundation.

Exuviance De Lux  85 min 985:-
Lyxig avslappnande och celllförnyande behanding med antiaging effekt. Intensivt återfuktande. Ger en nystart till spånd och trött ansiktsmuskulatur.

En lyxig avslappnande behandling med AHA-peeling och stimulerande massage I denna behandling arbetar hudterapeutern med att exfoiera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen inkluderar den lyxiga "guldmasken" som intensivt terfuktar, reparerar och beskyddar. Sist men inte minst formas brynen för att ge ögonen ett lyft.

Ingår: Rengöring, Aha peeling, portömning, formning av bryn, massage av ansikte, hals, dekolltage och skuldror, mask, dagkräm och vårdande foundation.

Tillägg: Fränsfärg  15 min 100:-
Brynfärg med plock 15 min 150:-
Djuprensande behandling - Acne, oren och/eller fet hud, 65 min 650:-
Vid acne, oren och/eller fet hud. Minimerar orenheter överskottstalg och ger en klarare hud.En djuprensande och djupverkande behandling med en grundlig protömning. Behandlingen minskar förekomsten av tal och orenheter.

Ingår: Rengöring, booster, AHA-peeling, portömning, mask, serum, dagkräm, vårdande foundation.
Tänk på att...
...om du har speciella sjukdomstillstånd, medicinerar eller är gravid, vänligen meddela receptionen och din spaterapeut om detta i förväg.

Du kan avboka din behandling kostnadsfritt upp till 24 timmar före behandlingstidens början. Om du inte avbokar i tid debiteras du 100% av behandlingens pris.


 

 

Nyheter

Gyllende droppar för vardagslyx