Me Animas Ekologiska Hudvårdsoljor

Me Anima - gyllende droppar för vardagslyx
Är framtagna både med tanke på hur vi använder dem i hemmet och för andra situationer. Därför passar de lika bra i hudvårds- och livsstilsbuktiken som i salongmiljö.
I butiken och salongen upplever många att produkterna fångar ögat på ett positivt sätt eftersom de sticker ut från mängden med sitt stilrena utseende. De flesta som provar produkterna är nöjda och vill gärna fortsätta att använda dem på grund av att de är ekologiska, ger resultat, utan skadliga tillsatser, och att de doftar så gott.
Produkterna är tillverkade av naturliga, ekologiska och fina råvaror som ger ett snabbt och långsiktigt resultat. Anledningen är de tre grundläggande ingredienser som vi noggrant väljer ut till våra oljor.
Den första är basoljan som är vegetabilisk, och som mjukgör, stärker och bygger upp hud och naglar. Den andra är de äkta eteriska oljor som både är aktiva och näringsrika, och som dessutom påverkar sinnesstämningen.
Den tredje är ett naturligt E-vitamin (tocopherol) som skyddar mot skadliga ämnen i kroppen (ger skydd mot fria radikaler), lugnar cellernas åldringsprocess, och som dessutom fungerar som ett naturligt konserveringsmedel och antioxidant. Tillsammans skapar de en helhet som med omsorg vårdar både kropp och själ på ett sätt som är helt unikt för det som kallas för aromaterapi.

 

Organic Tattoo Oil
Effekt: Skyddar och mjukgör din tatuering, ger den mycket vitaminer och näring för ett fint slutresultat. Tattoo oil har extra mycket E- vitamin.
Eterisk olja: Lavendel.
Vårdande och uppbyggande vegetabiliska oljor: Kokosolja, recinolja, solrosolja.
Volym: 50 ml.
Aroma Organic Eucalyptus Body Oil
Effekt: En uppiggande och kraftfull aromaolja för kroppens alla muskler.
Eteriska oljor: Eucalyptus, bergamott och pepparmynta.
Vårdande och uppbyggande vegetabilisk olja: Solrosolja.
Volym: 100 ml.

Gyllende droppar för vardagslyx