Archmethod

Archmethod

Tillämpad Neurologi – Archmethod ® är en ”utbildning” där vi höjer kvaliteten på informationen från kroppen till hjärnan via dina ögon, ditt balanssystem, din karta över din kropp och det sensoriska systemet.

Innan du bokar denna utbildning bör du ha gjort en konsultation – Boka den först! Konsultationen ingår i Archmethodutbildningen om du bestämmer dig för att gå den.

Pris: 120 minuter – 1690 kr

 

Konsultation – Det här är 90 minuter du kan använda för att få kunskap, hjälp och guidning till vilken hjälp vi kan erbjuda dig hos Team Massageterapeuterna. Du är unik och din historia är viktig för oss, och för att kunna hjälpa dig på det sätt som är bäst för dig rekommenderar vi alla att börja med en konsultation oavsett vad du vill ha hjälp med.

Pris för konsultation: 90 minuter – 1190 kr

 

Mer om Archmethod

Archmethod ® är en terapi- och träningsmodell i form av en utbildning som går ut på att få samspelet mellan hjärna och kropp att fungera optimalt och uppnå ett hållbart livsförändrande resultat. Det är en unik modell, som kombinerar spjutspetskompetens inom områdena tillämpad neurologi, nutrition, kroppspsykologi samt funktionell träning och som är både empiriskt och vetenskapligt bevisad. Vi eftersträvar det enkla genomförandet av de mest avancerade behandlingsmetoderna för behandling av smärta, skada och ökad prestanda.

Vi börjar med kroppens system, matsmältning, autonoma och perifera nervsystemet, muskler, fascia och lymsystemet, för att förbättra samspelet och den påverkan de har på varandra.

Genom att arbeta med flera kroppsfunktioner samtidigt, uppnår vi imponerande resultat mycket snabbt. Vi har ett starkt fokus på att undervisa våra kunder och att hjälpa dem till nya vanor, för att upprätthålla och förbättra de resultat som de fått genom terapin, och därigenom skapa möjlighet till ett långvarigt förbättrat liv.

Den banbrytande tekniken och vetenskapen vi implementerar i det systematiska arbetet med varje system i kroppen är en kombination av manuell terapi, tillämpade neurologiska övningar, högteknologiska instrument och världsledande lågfrekvens lasersystem av Erchonia.

Archmethod® – Från hälsovård till egenvård!

k-tejp_axel

Boka din behandling redan idag