Kroppsbehandlingar

Team Massageterapeuterna – Kroppsbehandlingar

Här jobbar kunniga och engagerade hud-, spa och massageterapeuter.
Vår filosofi är att att du som kund hos oss ska känna dig hemma och välkommen. En av de riktigt stora fördelarna för dig med eventuell värk/krämpor är att du som kund hos oss får tillgång till all vår kompetens inom anatomi och fysiolog. Vi har tre trevliga rum där vi tar emot för behandlingar.

Klassisk massage 25/40/55 min 425:-/550:-/650:-

En behandling av kroppens olika muskelgrupper för att mjuka upp, förebygga och behandla spänningar. Massagen hjälper kroppen att förbättra sin cirkulation och återhämtning. Behandlingen läggs upp efter dina behov och önskemål. Funktionstester, säkerhetstester, hemråd och töjning ingår.

Relaxkur 25/50/80 min 425:-/650:-/750:-

I denna relaxkur häller vi varm olja på kroppen och arbetar med stora lugna rörelser för att ge avslappnande effekt. Relaxkuren är bra för dig som behöver känna ett lugn och har spända och trötta muskler. Ansikts- och hårbottenmassage ingår. Du får själv välja olja.

SPAmassage 25/50 425:-/650:-

En mjuk och rogivande massage med aromolja som ökar cirkulationen i hela kroppen. Ansikts- och hårbottenmassage ingår. Du får själv välja olja.

Lymfterapi 25/40/55 min 425:-/550:-/650:-

Behandling där man aktiverar lymfkärlfunktionen. Syftet med behandlingen är att minska svullnad genom att försiktigt bearbeta huden och styra lymfvätskan mot lymfkörtelcentran. Med hjälp av lymfterapi aktiveras lymfkärlfunktionen och därmed kan problem som t.ex. svullnad åtgärdas.

Tänk på att

Om du har speciella sjukdomstillstånd, medicinerar eller är gravid, vänligen meddela det i informations-fältet eller säg till i receptionen vid bokning.

Du kan avboka din behandling kostnadsfritt upp till 24 timmar före behandlingstidens början. Om du inte avbokar i tid debiteras du 100% av behandlingens pris..

Länk till internetbokning eller ring reception på tel 021-80 15 50

massagelonga

Boka din behandling redan idag