Företagsmassage

Team Massageterapeuterna – Företagsmassage

Att få massage på jobbet är inte bara en förmån för den anställde utan även en långsiktig investering i personalen för arbetsgivaren. En sjukskrivning är en kostsam historia både för arbetsgivaren och den anställde. Genom att förebygga belastningsskador skapar vi förutsättningar för att undvika onödiga sjukskrivningskostnader. Vår mångåriga erfarenhet visar att massage på jobbet inte är en kostnad utan en investering i en friskare och mer motiverad personal.

Företagsmassage

Team Massageterapeuterna arbetar för att bli ditt förstahandsval av företagsmassage.

Genom att vara lyhörda för våra kunder har vi sedan starten 2002 utvecklat oss till en ledande leverantör av företagsmassage i Västmanland. Som företag har vi flerårig erfarenhet av förebyggande, behandlande och rehabiliterande massage och andra friskvårdande aktiviteter. Vi är vana att samarbeta med företagskunder, företagshälsovård och fysioterapeuter.

Vi är kvalitetssäkrade genom Branschrådet Svensk Massage och är medlemmar i Yrkesförbundet Massörerna.

Vi är specialiserade på företagsmassage, vi sätter individen i centrum och anpassar varje behandling utifrån respektive persons speciella behov. Vi jobbar med en kombination av klassisk massage, terapeutisk stretching och specifik träning för att på så sätt uppnå bästa resultat. När det gäller rehabilitering av enklare muskulära krämpor strävar vi efter att vare ett naturligt komplement och samarbetspartner till den traditionella företagshälsovården och dess fysioterapeuter.

Vår policy är att du som blivande företagskund ska ha möjlighet till, att utan kostnad och innan avtalsskrivning, få två provbehandlingar för att känna på vår massage och ”din” blivande massör.

massagelonga

Boka din behandling redan idag